Etiketler

AutoCAD (54) bedava (46) Resim (33) Dosya (32) program (21) Ziyaretçi Defteri (20) excel (18) Güncelleme (16) asgbookphp (16) Şablon (15) Qbasic (14) php (14) Eğitim (13) Nasıl yapılır (13) online (13) Freeware (12) PHP script (12) Fotoğraf (11) Kaynak kod (10) SolidWorks (10) Dos (9) Photoshop (9) VBA (9) Visual Basic (9) ürünler (9) E-book (8) tutorial (6) Ders (5) Word (5) Lisp (4) Programlama (4)

23 Ocak 2010 Cumartesi

Facebook hesabını silme, dondurma

Facebook; hesabınızla alakayı kesmek için 2 yöntem sunuyor
  1. Hesabı dondurmak
  2. Hesabı tamamen silmek
1. yöntemde; “bir süreliğine facebooktan uzak durayım belki ilerde geri dönerim” derseniz
  • Üstte isminizin yanındaki Ayarlar menüsünde Hesap Ayarlarını tıklayın
  • En altta Hesabı dondur yanındaki dondur linkini tıklayın
  • Emin olduğunuzu teyit eden bir soru ve sebgep için seçenekler çıkacak
  • Aşağıda Bundan sonra Facebook'tan gelen e-postaların alımını durdur.
    seçeneğini seçin ve Hesabımı dondur u tıklayın.
Dikkat edin. Hesabını dondurduktan sonra bile, arkadaşların seni etkinliklere davet edebilir, fotoğraflarda etiketleyebilir ya da gruplara davet edebilir. Bu onay kutusunu işaretlersen, arkadaşlarından bu tür e-posta davetleri ve bildirimler ALMAZSIN
  • Hesabınızı dondurduktan sonra herhangi bir zamanda aynı kullanıcı adı ve şifre ile hesabınıza giriş yapabilirsiniz.
2. yöntem ise hesabı tamamen siliyor. Aslında Facebook kullanıcıların hesaplarını silmeyi pek istemiyor. Oyüzden menülerde ve ayarlarda böyle bir seçenek yok. Hesabı silmek için aşağıdaki yolu izleyin.
  • Üstte isminizin yanındaki Ayarlar menüsünde Yardımı tıklayın
  • Yardım merkezi arama kutusuna Hesabımı nasıl silerim yazıp entere basın.
  • Hesabımı kalıcı olarak silmek istiyorum. Hesabımı nasıl silerim? konu başlığını tıklayın. Altında gerekli açıklamalar çıkacak.
  • Bu açıklamada hesabı silmek için linki tıklayın. ( http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account )
  • Açılan sayfada Gönder’i tıklayın
  • Açılan sayfada şifrenizi ve altta resimdeki metni yazıp Tamam’ı tıklayın
  • Hesabın donduruldu ve 14 gün içerisinde kalıcı olarak silinecek. Eğer önümüzdeki 14 gün içerisinde hesabına giriş yaparsan, hesabın tekrar etkinleştirilecek ve silme isteğini iptal edebileceksin. Mesajıyla karşılaşacaksınız. Tamam’ı tıklayın ve 15 gün boyunca hesabınıza giriş yapmayıp kuluçkada bırakın :) Hepsi bu


1 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...